Pulse eSports confirmă prezența la DreamHack București 2013

Dacă până acum am călătorit doar prin Europa, Pulse eSports, cea de-a 7-a și ultima organizație internațională care va participa în turneul de League of Legends de la DreamHack București 2013 (14 – 15 septembrie), vine tocmai din Statele Unite.

Fondată în septembrie 2012, divizia de League of Legends Pulse eSports a avut câteva rezultate încurajatoare în turneele SoloMid și Rising Stars de la începutul acestui an, reușind să lupte cot la cot cu numele sonore din scena competitivă nord-americană din acea perioadă (Curse Academy, Cloud 9, Team Dynamic, Team Solo Mid ș.a.m.d).

Accesul în LCS s-a dovedit a fi însă mult mai greu de obținut, iar în iulie 2013 divizia de LoL a fost desființată temporar, doar pentru a fi refăcută o lună mai târziu, dar cu jucători din… Polonia. Dintre aceștia, căpitanul Maciej “Shushei” Ratuszniak este cu siguranță cel mai cunoscut, mulțumită titlului de campion al Sezonului 1 de League of Legends pe care l-a obținut împreună cu Fnatic.

Astfel, DreamHack București va reprezenta o oportunitate foarte bună pentru noua lui echipă de a-și măsura puterile cu adversari de calibru din Europa, așteptările fanilor fiind și ele pe măsură.

Componență Pulse eSports

  • Aleksander “ORO h7” Stachurski – Top
  • Piotr “Nicker” Muzolf – Jungle
  • Maciej “Shushei” Ratuszniak – Mid
  • Maksym “Vulturos” Szczypa - Marksman
  • Radosław “R3dz0r” Dywal – Support

Leave a Reply