Turnee

DreamHack înseamnă calculatoare, Internet și întreaga experiență digitală pe care acestea le creează. Dar când vorbești despre DreamHack, vorbești în primul rând despre jocuri.

DreamHack Open: Starcraft 2

DreamHack Open a pornit la drum anul trecut, iar acum s-a întors pentru a vă oferi unul dintre cele mai bune turnee și show-uri de sport electronic din lume.

Tocmai de aceea, DreamHack Open 2013 păstrează nucleul apreciat din 2012 – show-ul premergător playoff-ului și formatul turneului, în care cei 8 jucători finaliști se luptă în fața a mii de spectatori, meciurile fiind transmise online la o calitate devenită standard pentru competițiile DreamHack.

 

StarCraft 2 League Season 1

Spre deosebire de alte turnee, StarCraft 2 League își propune să promovez meciurile între echipe, în primul sezon participând nouă organizații.

Formatul sezonului va fi round-robin, best of 7, cele două echipe rămase după încheierea playoff-ului online urmând să dispute la DreamHack București 2013 marea finală a turneului dotat cu premii de 10.000 de dolari.

 

Counter-Strike: Global Offensive 5 vs 5

După debutul pe scena competitivă din România, comunitatea de Counter-Strike: Global Offensive a început să se dezvolte extrem de rapid, motiv pentru care DreamHack București 2013 va fi gazda unui turneu reprezentativ pentru importanța jocului pe plan local.

Pe lângă cele mai bune echipe din țară, nume importante de pe scena internațională de CS:GO vor lupta și ele în această toamnă pentru premiile puse în joc, care le depășesc pe cele din 2012.

 

League of Legends 5 vs 5

La fel ca în 2012, DreamHack Bucharest București va fi din nou punctul de întâlnire pentru mii de pasionați de League of Legends, aceștia având posibilitatea să urmărească în acțiune 8 dintre cele mai bune echipe din România și Europa.

 

 

Turnee 1 vs 1

Pe lângă posibilitatea de a urmări jucătorii preferați în acțiune pe scena din Sala Polivalentă, DreamHack București 2013 reprezintă o ocazie unică să le arăți prietenilor și, de ce nu, întregii comunități că ești cel mai bun când vine vorba de înfruntări 1 vs 1.

Cumpără-ți biletul de spectator / jucător care-ți permite să te înscrii într-unul din numeroasele turnee ce vor fi organizate pe parcursul weekend-ului, alege-ți jocul în care vrei să-ți domini adversarii și pregătește-te de luptă.

Ai grijă însă! Turneele vor avea un format single-elimination (Best of 1 sau Best of 3), așa că nu ai decât o singură șansă de a demonstra tuturor că ești cel mai bun.

Jocuri la care te poți înscrie

Regulamente 1 vs 1

  • Dota 2
  • League of Legends