Cazare

Rin Grand Hotel este hotelul oficicial DreamHack București —– iar cu doar 49 euro/noapte (toate taxele incluse) poate fi închiriată o cameră dublă cu mic-dejun inclus.

 

Construit în anul 2007, RIN Grand Hotel este alegerea perfectă pentru călătoriile de afaceri sau relaxare. Hotelul surprinde prin măreția și diversitatea serviciilor oferite.

Amplasat în sud-estul capitalei într-o zonă ușor accesibilă, hotelul se află la doar 7 Km de centrul turistic.

 

Instrucțiuni pentru rezervarea camerelor

După ce cumpărați un bilet pentru DreamHack București 2013, trebuie să trimieți un e-mail la cu cc în care să specificați:

  1. câte camere doriți să rezervați
  2. durata șederii
  3. codul special pentru discount: 130913 comput

Pentru fiecare cameră rezervată veți primi un e-mail separat de confirmare. Dacă aveți în continuare nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați.

 

Restaurant La Boema

Va puteti bucura de o atmosfera placuta si un serviciu elegant in asteptarea preparatelor culinare internationale, atent pregatite pentru dumneavoastra de catre maestri bucatari. In completarea acestor preparate desavarsite prin prezentare si savoare va oferim o rafinata selectie de vinuri locale si internationale.

 

Body Art Wellness Club

Pentru a fi in forma inreaga zi, RIN Grand Hotel va pune la dispozitie Body Art Wellness Club, deschis 24 de ore din 24!

Combinand filosofiile traditionale cu stilul de viata modern, Body Art Wellness Club isi doreste sa aduca un echilibru in viata fiecaruia. 

Descoperiti efectele revigorante ale unei sesiuni de inot in piscina de 180 mp, tonifiati-va corpul in sala de fitness, incercati clasele de spinning si aerobic, relaxati-va in sauna uscata sau relaxati-va in mainile maseurilor nostri…veti simti diferenta.

Traseu Rin Grand Hotel -» Sala Polivalenta