neXt!Please Gaming completează lista echipelor de League of Legends la DreamHack București 2013

Pentru turneul de League of Legends de la DreamHack București 2013, dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari, 7 echipe europene au fost invitate direct, însă ultimul slot de participare a fost oferit în cadrul unui turneu de calificări organizat la sfârșitul acestei luni, neXt!Please Gaming urmând să reprezinte România în această toamnă la Sala Polivalentă (14-15 septembrie).

Invitați în faza a doua a calificărilor, alături de Going Quantum (vicecampionii sezonului 3 Romanian eSport Championship), Like A Sir și Starnet.LoL, cei din neXt!Please au avut un început precaut în bracket-ul double elimination, pierzând un meci în fața celor din Vicious Bro Allegiance.

În a doua rundă în schimb a trecut de Raccoon Squad cu 2-0, întâlnindu-i în finala din Winner Bracket pe cei din Like A Sir. La capătul a trei meciuri extrem de antrenante, jucătorii neXt au reușit să iasă învingători, însă în finala mare aveau să se lupte cu The Time Police, echipă venită tocmai din faza I a calificărilor și “supraviețuitoarea” din Loser Bracket.

Plecând în ultimul set de Best of 3 cu un avantaj de 1-0 datorită plasării în Winner Bracket, neXt a făcut un meci calculat și și-a adjudecat victoria fără prea mari emoții, acum având la dispoziție aproximativ două săptămâni să se pregătească pentru confruntarea cu adversarii de calibru ce vor veni la Sala Polivalentă.

Componență neXt!Please Gaming

  • Gabriel “Gabano” Ciobotaru – Top
  • Alexandru “Alex” Pîrjol – Jungle
  • Laurian “Chevalier” Avrigeanu – Mid
  • Alin “Scorpion” Marius Alinei – Marksman
  • Cristian “D347h” Popu – Support

Leave a Reply