KMT.H2K va fi prezentă în turneul de League of Legends de la DreamHack București 2013

Dacă tot am terminat de prezentat echipele internaționale ce vor participa în turneul de CS:GO de la DreamHack București 2013 (14-15 septembrie), e cazul să ne îndreptăm din nou atenția asupra turneului de League of Legends și a celei de-a 6-a echipe care a confirmat participarea: KMT (Kiedyś Miałem Team).

Având un nume potrivit pentru jucătorii care au activat de-a lungul timpului în cadrul ei (traducere aproximativă “Am jucat la un moment dat într-o echipă“), KMT a reprezentat din septembrie 2012 locul de refugiu pentru jucătorii polonezi de top care dintr-un motiv sau altul nu mai activau într-o echipă din LCS sau circuitul de “amatori”.

În formula actuală, KMT a fost sponsorizată de organizația norvegiană H2K pentru a participa în turneul de calificare pentru Sezonul 4 organizat la gamescom 2013, unde a pierdut finala disputată împotriva Copenhagen Wolves.

Rezultatul nu i-a descurajat însă pe jucătorii KMT, iar în această toamnă la Sala Polivalentă există posibilitatea să-i întâlnească din nou pe lupi și să se răzbune pentru înfrângerea din Germania. Cine știe, poate chiar în finală.

Componență KMT

  • Marcin “Xaxus” Mączka – Top
  • Sebastian “niQ” Robak – Jungle
  • Remigiusz “Overpow” Pusch – Mid
  • Paweł “Celaver” Koprianiuk – Marksman
  • Oskar “VanderNoob” Bogdan – Support

Leave a Reply